Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

AANDEELHOUDERS  STRUCTUUR 

Sinds 2018 bezitten twee investeringsmaatschappijen – Latour Capital en BPI France – een meerderheidsaandeel in SULO. Zij besloten gericht te investeren in het traject naar duurzaam, circulair afvalbeheer. Als onderneming met Franse en Duitse roots is SULO synoniem voor economisch en ecologisch duurzaam design in dit domein, zowel in Europa als wereldwijd.

SELECTIEF INVESTEREN IN DUURZAAMHEID

LATOUR CAPITAL

Deze investeringsmaatschappij met hoofdzetel in Parijs, richt zich op het ontwikkelen van kleine en middelgrote bedrijven door het selectief investeren. Tot de oprichters en het seniormanagement behoort Alain Madelin, een ervaren advocaat die vele jaren lang de leiding had van belangrijke economische, financiële en industriële departementen binnen de Franse regering.
Latour Capital is selectief in hun investeringen om zodoende hun verworven assets op lange termijn met gedegen sector-, marketing- en handelsstrategieën naar het succes te leiden.

BPI FRANCE

BPI France is voor 50% eigendom van de Franse openbare financiële instelling Caisse des Dépôts et Consignations en voor 50% eigendom van de Franse regering. BPI France investeert samen met particuliere beleggers in bedrijven die zich substantieel en op gedreven wijze inzetten voor milieubehoud via zijn 95-jaars ETI 2020-fonds.

Door het volgen van zeer strikte criteria bij het investeren in aandelen, geeft BPI France, met behulp van zijn ervaren team van experts, waardevolle strategische ondersteuning, zowel binnen Frankrijk als daarbuiten. Het ETI 2020-fonds biedt ook aanvullende kapitalisatiekansen en ondersteunt specifieke groei-initiatieven, zoals internationaliserings- en consolidatiemaatregelen.

© SULO Benelux