Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

MAAK KENNIS MET  SULO 

Als ruimdenkende onderneming in de 21ste eeuw nemen wij de verantwoordelijkheid voor ons milieu en de mensen waarmee we werken – onze klanten, werknemers en partners. Deze beide aspecten – de ecologische en de gezamenlijke – vormen de verbonden kern van de SULO-visie en zijn de motor achter ons dagelijkse werk en onze passie.

Missie. Visie. Waarden.

De behoeften van de klant staan centraal in wat we doen. Dit basisprincipe is
sinds het allereerste begin van het gerenommeerde merk SULO in 1892 niet veranderd. Integendeel: als Frans-Duitse onderneming met een mondiaal perspectief bepalen we nu de ontwikkeling van de sector voor afvalbeheer in de 21ste eeuw. Met gezamelijke krachten, een uitgebreid producten- en dienstenpakket en, boven alles, met enthousiasme voor innovatieve ideeën, combineren we geavanceerde duurzaamheid met kostenbewustzijn – in het belang van milieubewuste lokale overheden, bedrijven en burgers. SULO – uw partner van wereldklasse voor een schonere en efficiëntere toekomst. Meet ons volgens deze maatstaven!

ONZE WAARDEN  NALEVEN 

Eén doel. Eén team.

SULO wereldwijd

SULO is een mondiaal merk. In verschillende landen is het woord SULO synoniem met afvalcontainers. Deze wereldwijde erkenning en het feit dat wij een onderneming met Franse en Duitse wortels zijn die internationaal georiënteerd is, betekent dat op mondiale schaal denken en handelen voor ons vanzelfsprekend is.

© SULO Benelux