Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

 KWALITEIT  EN CERTIFICERING

BEDRIJFSONTWIKKELING OP LANGE TERMIJN MET BEHULP VAN EEN DUURZAAM INNOVATIEBELEID

Voor SULO betekent voortdurende ontwikkeling het blijven leren als mens en als expert, het uitvoeren van gericht onderzoek, het openstaan voor nieuwe technologische mogelijkheden en het veranderen van maatschappelijke behoeften. Van geoptimaliseerde containers tot digitale evaluatie en coördinatie, onze totaal-service-portfolio voor producten en dienstenoplossingen omvatten alle bouwstenen voor de ontwikkeling van maatconcepten, intelligente oplossingen, kostenbesparing en het behalen van ecologische doelen voor lokale overheden, bedrijven en burgers, niet alleen in Europa maar ook wereldwijd.

We waarborgen ons leiderschap in kwaliteit door een strikt kwaliteitsbewakingssysteem dat de vereiste normen in ieder opzicht overtreft:

Deze referentie heeft onderstaande certificeringen mogelijk gemaakt:

  • Gecertificeerd conform EN 840 en RAL GZ 951/1
  • Gecertificeerd beheersysteem volgens DIN EN ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001 op groepsniveau

Gericht op de veiligheid van goederen en mensen

SULO is een verantwoordelijke onderneming waar veiligheid de allerhoogste prioriteit heeft. Sinds 2001 hebben gespecialiseerde teams de supervisie over de veiligheid van alle productielocaties en waarborgen alsook de implementatie van gezondheid en veiligheid op de werkplek. Het doel: ontwikkeling van een gezonde cultuur, risicobeheer, verlagen van het aantal ongevallen en naleving van de wetgeving. Als einddoel willen we onze prestaties blijven verbeteren. Dit op alle gebieden

© SULO Benelux