Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

 VEILIGHEID 

SULO is een verantwoordelijke onderneming, waar veiligheid de allerhoogste prioriteit heeft. Al in een heel vroeg stadium concentreerden speciale teams zich systematisch op de veiligheid van alle productielocaties en coördineerden de introductie van een beheerssysteem voor gezondheid en veiligheid. Het doel was en blijft het creëren van een welvarende cultuur voor risicobeheer om het aantal ongevallen te verlagen, de naleving van regelgeving te vergemakkelijken en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren.

VEILIGHEID IS DE NORM – ZOALS BLIJKT UIT ISO 45001 VAN DE SULO GROEP

Een van de belangrijkste mijlpalen in het waarborgen van de veiligheid van alle SULO-werknemers is het ISO-managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk, dat herhaaldelijk het bewustzijn voor veiligheidsproblemen op de werkplek op alle niveaus verscherpt. Door het blijven voeren van een voortdurende dialoog over de nieuwste veiligheidsonderwerpen en het naleven van duidelijke, transparante verplichtingen, kunnen risico’s al in een vroeg stadium worden ontdekt en ongelukken worden voorkomen.

SYSTEMATISCH OPBOUWEN VAN EEN VEILIGHEIDSCULTUUR

Tegelijk met de implementatie van OHSAS hebben we onszelf binnen het veiligheidsprogramma van SULO ambitieuze interne doelen gesteld:

  • ongevalvrije strategie, d.w.z. geen ernstige ongevallen op het werk meer
  • steeds minder kleine arbeidsongevallen
  • regelmatig gebruik van trainingsmodules voor een groter bewustzijn van preventie en risicobeheersing
  • introductie van een Wereldveiligheidsdag om het veiligheidsbewustzijn te vergroten van medewerkers en leidinggevenden. Iedereen draagt bij tot een veilige werkomgeving. De juiste ingesteldheid en gedrag zijn essentieel om ongevallen en ziekte, zowel op- als buiten de werkplek, te voorkomen

© SULO Benelux