Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

Hedendaags  CONTAINERBEHEER 
RENDABEL EN BETROUWBAAR

SULO staat voor alomvattend afvalbeheer dat uw werk veel makkelijker maakt. Alle elementen van het containerbeheer, van distributie, identificatie, reiniging, onderhoud en vervanging tot terugname, sluiten perfect op elkaar aan. U hoeft zelf niets te doen en u heeft volledig inzicht in de rentabiliteit en prestaties.

Op basis van de RFID-chiptechnologie van SULO beschikt u over een groot aantal digitale mogelijkheden, die verder gaan dan puur mechanische en logistieke dienstverlening. Wij bieden u een verscheidenheid aan van digitale diensten zodat u uw processen duurzaam kan optimaliseren. Uit ervaring blijkt dat u door het uitbesteden van uw container- en gegevensbeheer, u volledig wordt ontzorgd.

Voortreffelijk containerbeheer

Indien gewenst, kunnen wij uw voorraadbeheer-en concept met aantallen en opslagplanning ontwerpen en uw magazijn voor reserveonderdelen beheren.

Wij coördineren de complete planning van de distributie van nieuwe containers rechtstreeks vanuit de fabriek naar uw gebruikers. Uiteraard omvat onze service het onderhoud en herstellingen, inclusief vervangen van beschadigde containers, evenals zorgvuldige reiniging en desinfectie van bestaande containers. Wanneer het einde van een levenscyclus is bereikt, worden de gebruikte containers opgehaald en milieuvriendelijk gerecycled volledig binnen het kader van de principes en benadering van een circulaire economie.

Dienstverlening aan burgers via ons servicecentrum

Ook de professionele communicatie met de burgers verzorgen wij graag voor u. Dit is een taak die steeds belangrijker wordt. Wij organiseren de omwisselservice, geven telefonisch advies over afval, behandelen klachten, verzenden kostenafrekeningen en bieden informatie over de introductie van de container.

Onze dienstverlening is steeds gepersonaliseerd en 100% op uw behoeften en wensen afgestemd. Wij horen graag van u als u meer informatie wenst.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Alomvattend containerbeheer
  • Maximale transparantie en betrouwbaarheid
  • Volledige ontzorging
  • Duurzame oplossingen volgens de Circulaire Eco-materiaalcyclus
© SULO Benelux