Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

Uw  TOTALE SERVICE OPLOSSINGEN   –
OP MAAT GEMAAKT

Voor ons assortiment brengsystemen hebben wij een volledig, probleemloos servicepakket ontwikkeld dat zijn waarde elke dag opnieuw bewijst bij onze klanten. Ons doel is u geschikte serviceoplossingen te bieden die in elke fase betrouwbaar, efficiënt, duurzaam en gebruiksvriendelijk functioneren.

Onze service voor verzamelcontainers.

Deze containers voor stationaire afvalinzameling zijn zeer populair. Samen met onze serviceteams coördineren we de plaatsing van nieuwe containers rechtstreeks vanaf de fabriek, het periodieke onderhoud, de herstelling en het reinigen van bestaande containers, maar ook de terugname en het milieuvriendelijk recycleren ervan volgens de principes van de circulaire economie. Uw containers worden tijdens hun gehele levenscyclus in topconditie gehouden met een op maat gemaakt servicepakket.
Wij reageren snel en flexibel op individuele omwissel- en optieaanvragen naargelang uw wensen.

Dienstverlening voor semi-ondergrondse systemen

Vanaf de planningsfase helpen we u met alles, van het zoeken naar een locatie tot het selecteren van het gepaste (formaat, type,…)systeem.

Optimale planning

We helpen u vanaf het begin bij het verduidelijken en plannen van de belangrijkste parameters. Bij het kiezen van een locatie zijn er criteria waarmee rekening moet worden gehouden en die door ons gekwalificeerd SULO-team door en door gekend zijn. Na het vastleggen van de locatie, wordt de containeruitvoering bepaald. Er wordt rekening gehouden met de ledigingsfrequentie, fractie, inhoud,… .

Reinigen, onderhouden en herstellen in één interventie

Voor regelmatige reiniging, onderhoud en herstelling hebben we speciaal uitgeruste voertuigen die de systemen kunnen ledigen en reinigen. Tegelijkertijd worden de betonnen buitenbakken gereinigd en indien nodig, leeggepompt. Tijdens dit proces voert ons gekwalificeerd serviceteam alle vereiste service- en herstellingswerkzaamheden uit.

Bepalen van ledigingsfrequentie op basis van vulgraadmeting/toegangscontrole

De geavanceerde SULO-vulgraadmeting met infraroodsensoren in de (semi) ondergrondse containers zorgt ervoor dat de containers nooit te vroeg of te laat worden geledigd. Deze geeft een signaal aan het controlecentrum wanneer het niveau bereikt is voor de volgende lediging. Dit voorkomt op duurzame wijze overvulling van de systemen en lege ritten. Meer informatie over opties voor digitale uitrustingen, zoals toegangscontrole, vulgraadmeting vindt u hier.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Volledige planning van locatiebepaling tot toepassing en beheer van de civiele werkzaamheden
  • All-in probleemloze service inclusief reinigen, onderhouden, herstellen
  • Ruimtebesparend en duurzaam concept voor afvalbeheer
  • Volledig inzicht in kosten en gegevens
  • Permanente beschikbaarheid en uitgebreide service
© SULO Benelux