Selecteer uw land:
SULO Global
SULO France
SULO Germany
SULO Spain
SULO Benelux
SULO Россия
SULO UK
SULO Switzerland
SULO Chile
SULO Україна

 VULGRAADMETING 

VULGRAADMETING VAN UW CONTAINERS

Met onze innovatieve oplossing voor vulgraadmeting is het mogelijk het vulniveau van de (semi) ondergrondse afvalcontainers of modulaire containers effectief te meten. Het systeem is gebaseerd op ultrasoon technologie en meet elk uur de afstand tussen de sensor en het niveau van het afval, met een dagelijkse rapportage. De technologie is eenvoudig te installeren en direct gebruiksklaar. Alle informatie wordt verstuurd naar de zeer goed beveiligde SULO-servers voor data back-up en raadplegen van de gegevens.

U kan de gegevens van alle containers, voorzien van een vulgraadmeting, raadplegen. Zo krijgt u een overzichtelijk beeld van hun vulniveau. Deze informatie biedt u een groot voordeel bij het optimaliseren van uw inzamelrondes.

Via het klantenportaal krijgt u een overzicht van alle geplaatste containers, inclusief hun locatie, het vulniveau en het tijdstip van de laatste lediging. U kan uw containers en hun vulpercentage op een kaart zien, alsmede de historiek van alle stortingen. Aan de hand van de vulniveau’s kan u de inzamelronde plannen en daarmee uw inzamelkosten verlagen. Deze SULO-oplossing kan worden toegepast voor alle soorten afvalfracties (restafval, PMD, glas, P&K,…).

Uw voordelen in één oogopslag

  • Betrouwbaar, eenvoudig en makkelijk te installeren op basis van ultrasone apparatuur
  • Actuele status van het vulniveau en automatische push-berichten
  • Optimalisatie van inzamelrondes met als gevolg kostenverlaging
  • Vermijden van inefficiënte ritten
  • Verlagen van de kosten voor afvalinzameling
  • Visualisatie op kaart voor een optimaal overzicht van uw containers
  • Duurzame apparatuur
© SULO Benelux